ELEKTRİKLİ ARAÇ KASKOSU & ANADOLU SİGORTA

Sürdürülebilir ve çevreye duyarlı bir dünyaya değer veriyor, elektrikli/hibrit araçlarınızı Anadolu Sigorta güvencesi altına alıyoruz.

Kullanım tipi hususi otomobil ve kamyonet panel/glass van olan araçlar için düzenlenen Elektrikli Araç Sigortası’nda Elektrik Motorlu ve Araç Klozu ile araç pillerini teminat altına alıyor, ihtiyaç duyulan sigorta teminatlarını bir arada sunuyoruz.



* 7 gün 24 saat nerede olursanız olun, herhangi bir kaza veya arıza durumunda 0850 724 0850 numaralı Anadolu Sigorta Müşteri İletişim Merkezimizi arayarak veya Sigortam Cepte uygulamamız üzerinden yolda kalan aracınızın tamirciye götürülmesi, ikamet yerine nakli, yolda onarım gibi benzersiz birçok hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

* Aracınızda oluşan küçük çaplı hasarlar ücretsiz olarak ve hasarsızlık indiriminiz etkilenmeden onarılır.
Kasko poliçenize ek primle Tam Bakım Teminatı ekleyerek, boya yüzeyi temizleme ve parlatma, araç check-up ve ekspres motor temizleme hizmetlerinden poliçeniz süresince 1 defa ücretsiz yararlanabilirsiniz.

* %100 elektrikli aracınızın şarjının bitmesi durumunda adet veya tutar gözetmeksizin aracınızın en yakın şarj istasyonuna çekilmesi limitsiz olarak sağlanmaktadır.
Biz Bize Sigorta
Cevizlidere Mah. 1236 Sokak 1/15
Çankaya / Ankara
www.bizbize.com.tr
312 473 21 56

Yorumlar