MİNİ KASKO & SOMPO JAPAN SİGORTA

ARACINIZ GÜVENDE PARANIZ CEBİNİZDE KALSIN

Yüksek primler sebebiyle kasko sigortası yaptırmak istemeyebilirsiniz. Ama sigorta güvencenizi uygun primler ile devam ettirmek istemez misiniz?

Mini Kasko Sigortası ile poliçenizde belirtilen limitler dâhilinde kasko ana teminatlarından yararlanabilirsiniz. Üstelik 3 farklı plan avantajı ile ihtiyaçlarınıza en uygun teminat limitini seçebilirsiniz.

Mini Kasko, Sompo Japan Sigorta'dan trafik poliçesi olup, kasko poliçesi olmayan sigortalılarımızın kasko sigortası kapsamında sunulan çift taraflı çarpışma, çalınma ve yanma teminatlarından yararlanmalarını sağlayan bir üründür.

Mini Kasko ürünü, trafik sigortası Sompo Japan Sigorta'dan düzenlenen sigortalılara sunulabilir.


Prim sebebiyle kasko poliçesi yaptıramamış olabilirsiniz. Mini Kasko ile çok daha düşük bir prim ödeyerek kasko poliçesinin ana teminatlarına sahip olabilirsiniz. Böylelikle olası bir kaza anında trafik poliçesi ile karşı tarafın hasarlarını karşılarken, Mini Kasko ile de kendi hasarlarınızı belirli limite kadar teminat altına alabilirsiniz.

Üç farklı plan ile sunulan Mini Kasko poliçesi teminatları:

Ürün Avantajları
* Kamu Çalışanı, A.Ş. Çalışanı, Askeri Personel gibi meslek gruplarına özel indirimlerden faydalanabilirsiniz.
* Aracın anahtarla çalınması veya çalınmaya teşebbüsü sonucu uğrayacağı zararları temin edebilirsiniz.
* Hasarlı aracınızı yurt çapındaki yaygın anlaşmalı servislerimizden birine götürmeniz durumunda hiçbir ücret ödemeden aracınızın tamirini yaptırabilirsiniz.
* Araç hasar dosyanızın durumunu "Hasar İşlemleri"nden takip edebilirsiniz.
* Ödemelerinizi anlaşmalı kredi kartları ile peşin fiyatına 6 taksit ile yapabilirsiniz.

Kimler bu ürünü satın alabilir?
* 3-30 yaş aralığında, hususi, jeep, panelvan ve kamyonet kullanım tarzlarında aracı olan,
* 25 yaşından büyük,
* Son 3 ayda kasko poliçesi yaptırmamış,
* Trafik hasarsızlık kademesi 5-6-7 olan,
* Belirli bir süredir hasarsızlık indirimini etkileyen herhangi bir kasko hasarı yaşamamış tüm bireysel müşteriler.

Ürün kapsamındaki asistans hizmetleri nelerdir?
Asistans hizmetleri kapsamında; kaza durumunda yılda 4 kez, arıza durumunda yılda 2 kez olmak üzere her bir olay için 1.000 TL’ye kadar aracın çekilmesi, yılda 1 kez olmak üzere 1.500 TL’ye kadar aracın kurtarılması teminat kapsamındadır. Ayrıca poliçe vadesi içinde azami 2 sefer ile sınırlı olmak üzere 3 gün kiralık araç hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Mini Kasko hasarımın tamamını karşılar mı?
Üç plan kapsamında sunulan Mini Kasko ürünü ilk ateş esaslı olarak teminat sağlamaktadır. Poliçe kapsamına giren bir hasar yaşamanız durumunda hasar bedeli poliçede yazan limitler dahilinde teminat altına alınır.

Mini Kasko Neleri Kapsar?
Mini Kasko ürünü ilk ateş esaslı olarak çift taraflı çarpışma, çalınma ve yanma risklerine karşı güvence sağlamaktadır. Üstelik isteğe bağlı olarak ferdi kaza ve ihtiyari mali mesuliyet teminatlarının yanı sıra, asistans himetleri de ürün kapsamında sunulabilmektedir.

Sompo Mini Kasko ürününde 20 Nisan 2020 tarihinden itibaren geçerli olan değişiklik kapsamında yapılan iyileştirmeler...

HASARSIZLIK UYGULAMASI
* Sompo Sigorta’da Mini Kasko poliçesi sahibi sigortalılarımız, yenileme dönemlerinde Bireysel Kasko ve Ticari Kasko ürünlerine 1.yıl hasarsızlık hakları ile birlikte geçiş yapabilecekler.
* Hasarsızlık, sigortalının Mini Kasko poliçesindeki aracı için verilecektir. Hak edilen hasarsızlık, sigortalının diğer araçlarına aktarılamaz.
* Diğer şirketlerin Dar Kasko poliçe geçişleri için hasarsızlık uygulanmayacaktır.
* Hasarsızlık aktarımı Mini Kasko poliçesinden hasar almamış sigortalılar için uygulanacaktır.

EK TEMİNATLAR
* İhtiyari Mali Mesuliyet teminat limiti 50.000 TL’ye yükselmiş olup, ek seçim yapılmaksızın teklifte zorunlu olarak getirilecektir.
* Ferdi Kaza limiti aynı kalmak suretiyle (10.000 TL) teklifte zorunlu olarak getirilecektir.
Ek teminatlar da yapılan geliştirmeler sadece yeni iş teklifleri için kurgulanmıştır. Yenileme tekliflerinde mevcut seçimler korunmakla beraber, sigortalıların talep etmesi durumunda geliştirmelerden yararlanılabilecektir.

Kazasız günler dileriz...
Biz Bize Sigorta
Cevizlidere Mah. Cevizlidere Cad 25/15
Çankaya / Ankara
www.bizbize.com.tr
312 473 21 56

Yorumlar