ALLIANZ MODÜLER SAĞLIK SİGORTASI

Yeni nesil sigortacılık ürünü: Allianz Modüler Sağlık Sigortası
Seçim özgürlüğü sağlayan, bütçenize göre şekillendirdiğiniz Allianz Modüler Sağlık Sigortası ile sağlığınız güvence altında...


TEMİNATLAR

Yatarak Tedavi Modülü:
Yatarak Tedavi Modülü kapsamında; Ameliyat, Ameliyatsız Tedavi, Yoğun Bakım, Kemoterapi Radyoterapi Diyaliz Tedavi ve Tetkikleri, Trafik Kazası Sonrası Diş Tedavi, Küçük Cerrahi ve Tıbbi Gözlem Tedavi, Ameliyat Öncesi/Sonrası Tetkik, Ameliyat Sonrası Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Evde Bakım ve Tedavi, Tıbbi Malzeme, Suni Uzuv ile Ambulans Teminatlarından yararlanabilirsiniz.
Bu teminatlara ilave olarak; Aile Hekimliği ile Genel Sağlık Kontrolü, Kontrol Mamografi, PSA Tarama gibi Ayakta Tedavi Hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Ayakta Tedavi Modülü:
Doktor Muayenesi (Anlaşmalı Muayenehane Uygulaması ile), İlaç ve Aşılar, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Röntgen ve Laboratuvar Tetkikleri ile İleri Tanı Yöntemlerinden, bu modül kapsamında yararlanabilirsiniz.
Anlaşmalı Muayenehane Uygulamasının olduğu illerde anlaşmalı muayenehanelerde yapılan doktor muayenelerinizi, teminat limiti kapsamında, %100 olarak karşılayabilirsiniz.

Doğum Modülü:
Normal Doğum, Sezaryen, Doğum ve Hamilelik Komplikasyonlarından yararlanmakla birlikte; tercihinize bağlı olarak Gebelik Rutin Kontrollerinizi de bu paket kapsamında yaptırabilirsiniz.
Bu teminatlara ilave olarak; bebeğinizin doğum sonrası sağlığını kontrol etmek amacıyla yaptırdığınız Muayene ve Rutin Tetkik giderlerini, Yenidoğan Paketi kapsamında karşılayabilirsiniz.
Doğum modülü teminatlarından bekleme süresi sonunda başlayan hamilelikler için yararlanabilirsiniz.
Beyaz, Sarı, Yeşil Network’lerde bekleme süreniz sadece 5 ay...
Mavi Network’te bekleme süreniz 18 ay...


Allianz Bebeği
Doğum Modülünü seçmeniz durumunda bebeğiniz de ‘Allianz Bebeği’ olarak, Allianz ayrıcalıklarından faydalanmaya hak kazanabilir.
Allianz güvencesi ile hayata merhaba diyen bebeklerimize Ömür Boyu Yenileme Güvencesi olanağı sunarak “Ailemize hoş geldin!” diyor, onları istisna uygulamalarının dışında tutarak, yaşamları boyunca geçerli olacak ayrıcalıklar sağlıyoruz.

Diş ve Gözlük Modülü:
Diş ve Gözlük Modülü kapsamında; Diş Muayenesi, Diş Tedavisi, Gözlük ve Lens Giderleri Teminatlarından yararlanabilirsiniz.

Ek Hizmetler Modülü:
Ek Hizmetler Modülü kapsamında; Check Up Hizmeti, Prestij Paket (İkinci Görüş, Hastanede Özel Hizmetler, Yatarak Tedavi Sonrası Eve Nakil), Gündelik Ameliyat Teminatı, Hastalık Tazminatı Teminatlarından yararlanabilirsiniz.

Ömür Boyu Yenileme Garantisi (ÖBYG)
Kesintisiz olarak 3 yıllık sigortalılık sürenizin dolması sonucunda yapılacak değerlendirme ile Ömür Boyu Yenileme Garantisi hakkına sahip olabilirsiniz. Ömür Boyu Yenileme Garantisi’ne hak kazandığınız tarihten sonra ortaya çıkan hastalıklar için ek prim uygulanmadan ve teminat kapsamınız daralmadan yaşamınız boyunca Allianz güvencesini sağlamaya devam edebilirsiniz.

Tedavilerde Uygulanacak Bekleme Süresi
• Aşağıda belirtilen hastalıklar/rahatsızlıklar poliçe başlangıç tarihinizden 12 ay sonra teminat kapsamına girer.
• Safra kesesi ve/veya safra yolları hastalıkları,
• Her türlü fıtık,
• Omurga ve disk hastalıkları,
• Kist dermoid sakral,
• Ano-rektal hastalıklar,
• Rahim ve yumurtalık hastalıkları,
• Bademcik ve geniz eti hastalıkları,
• Burun polipleri,
• Kafa sinüs hastalıkları,
• Diz, omuz, kalça, dirsek eklem hastalık ve lezyonları (menisküs, bağ yaralanmaları ve kondral kırıklar vb.),
• Katarakt,
• Prostat hastalıkları,
• Her türlü varis,
• Hidrosel,
• Böbrek ve üriner sistem taşları,
• Tiroid bezi hastalıkları,

Size Özel Avantajlar
Seçim özgürlüğünüzü kullanarak, tercih ettiğiniz modülleri belirleyebilirsiniz,
Modüller içerisinde sunulan farklı limit, ödeme yüzdeleri ve muafiyet alternatifleri üzerinden seçim yaparak, ürününüzü bütçenize uygun hale getirebilirsiniz,
Hizmet almak istediğiniz Anlaşmalı Sağlık Kurumlarını sunulan farklı Network seçenekleri üzerinden özgürce seçebilirsiniz.
Modüler Sağlık Sigortası network seçenekleri arasından kendinize özel olanı seçebilir ve sadece ihtiyacınız olan teminatı alma imkanı bulabilirsiniz. Ayrıca Dr.Allianz, kazançlı kurumlar, hemşire hizmeti, akraba indirimleri gibi avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Modüler Sağlık Poliçesinde sigortalanma yaş kriterleri nelerdir?
Modüler Sağlık poliçelerinde sigortalanma yaşı 0-64 yaş arasıdır.

Doğum ve hamilelik giderleri Allianz Modüler Sağlık Sigortası kapsamında karşılanır mı?
Evet. Doğum Teminatı isteğe bağlı alınmaktadır. Tercihleriniz doğrultusunda kendinize en uygun limit ve katılım payı oranında seçimler yaparak doğum modülünüzü, sizin veya eşinizin 18 yaşını doldurmuş olması koşuluyla oluşturabilirsiniz.
Doğum modülünü Normal Doğum, Sezaryen, Doğum ve Hamilelik komplikasyonlarında kullanabiliyor olmakla birlikte; tercihinize bağlı olarak Gebelik Rutin Kontrollerinizi de bu modül kapsamında yaptırabilirsiniz.


Modüler Sağlık Sigortası kapsamında Doğum Modülü için bekleme süresi uygulanacak mıdır?
Evet. Doğum modülü teminatlarından bekleme süresi sonunda başlayan hamilelikler için yararlanabilirsiniz. Gebelik hak edişi hesaplamasında sigortalının son adet tarihi dikkate alınır. Son adet tarihinin Mavi Network’te 18 ay; Beyaz, Sarı, Yeşil Network’lerde ise 5 aylık bekleme süresi sonrasında olması gerekmektedir.

Modüler Sağlık Sigortası kapsamında Doğum Modülü kapsamında yenidoğan bebeklere ait giderler de karşılanıyor mu?
Bebeğinizin doğum sonrası sağlığını kontrol etmek amacıyla yaptırdığınız; muayene ve rutin tetkik giderlerini yenidoğan teminatı ile karşılayabilirsiniz. Bebeğinizin kan grubunu belirleme, metabolik tarama testi, işitme testi gibi tetkik giderlerinizi "Yeni Doğan Paketi" teminat limiti ve ödeme yüzdeleri dahilinde kapsama alabilirsiniz.

Modüler Sağlık Sigortası Poliçesi yurt dışında da geçerli mi?
Yurt dışı teminatının poliçenize eklenmiş olması durumunda, limitleriniz doğrultusunda yurt dışında da Modüler Sağlık Sigortanız geçerli olacaktır.

Modüler Sağlık Sigortasındaki Aile Hekimliği ve Genel Sağlık Kontrolü Teminatı’ndan nasıl yararlanılır?
Aile Hekimliği ve Genel Sağlık Kontrolü Teminatı kapsamında Allianz Anlaşmalı Aile Hekimlerinden randevu alarak yararlanabilirsiniz. Anlaşmalı Aile Hekimlerimize www.allianz.com.tr internet sitemizden veya 0850 399 9999 Allianz Müşteri Hizmetleri'ni arayarak ulaşabilirsiniz. Aile Hekimliği muayenesi yılda 3 kez, genel sağlık kontrolü ise yılda 1 kez sunulmaktadır.

Modüler Sağlık Sigortasındaki Sağlık Tarama (Check-Up) Hizmetinden hangi şartlarda yararlanılır?
Sağlık Tarama (Check-Up) Hizmetinden, Anlaşmalı Check-Up Merkezlerinden randevu alarak yararlanabilirsiniz. Anlaşmalı Check-Up Merkezlerine www.allianz.com.tr internet sitemizden veya 0850 399 9999 numaralı Allianz Müşteri Hizmetleri'ni arayarak ulaşabilirsiniz.

Gebelik takipleri anlaşmasız kurumlarda ya da anlaşmasız doktorda yapılabilir mi?
Modüler Sağlık Sigortası kapsamında, doğum modülünü tercih etmeniz durumunda, seçtiğiniz limit ve ödeme yüzdesi doğrultusunda gebelik takiplerinizi anlaşma harici kurumlarda veya doktorlar tarafından yaptırabilirsiniz.

Suit Oda masrafım ödenir mi?
Modüler Sağlık Sigortası kapsamında, ek hizmetler modülü kapsamında prestij paketini seçmeniz doğrultusunda, tedavinizin gerçekleşeceği kurumun uygunluğuna göre masraflarınız karşılanmaktadır.

Sağlıklı günler dileriz...
Biz Bize Sigorta
Cevizlidere Mah. Cevizlidere Cad 25/15
Çankaya / Ankara
www.bizbize.com.tr
312 473 21 56







Yorumlar