E-KASKO & AKSİGORTA

E-kasko ile elektrikli aracınız güvende olsun, siz teknolojinin keyfini sürün.
Geleceğin Teknolojisini Yakalayanlar, Yolların Keyfini e-kasko ile Sürüyor
e-kasko Sigortası, elektrikli araçlar için tasarlanmış çarpışmadan hırsızlığa, selden doluya ve birçok riske karşı koruma sağlıyor. Bunun yanında aracın yolda şarjının bitmesinden, muafiyetsiz batarya teminatına kadar elektrikli araç ve sahiplerini güvence altına alıyor.



Kasko Sigortası ile Neler Güvende?
Muafiyetsiz Batarya Teminatı
Elektrikli aracınıza üretici firma tarafından sunulan batarya garanti kapsamı süresince, bataryanız muafiyet olmadan Aksigorta korumasında.
Yolda Kalmalara Karşı Mobil Şarj ve Yol Yardım Hizmetleri
e-kasko, elektrikli araçların şarj bitmesine karşı mobil şarj ve ücretsiz çekici hizmetleri ile yolda kalma endişesini ortadan kaldırıyor.
Yanlış Şarj Dolum Hasarları Teminatı
Şarj istasyonu ya da şarj istasyonuna ait şarj ekipmanlarından kaynaklanan, araca ve/veya bataryaya gelebilecek hasarlar teminat altında. Müşterilerimizin hayatında önemli yer tutan şarjlanma anlarını, Aksigorta güvencesi ile koruma altına alıyoruz.
Araca Ait Şarj Ekipmanlarına Koruma
Elektrikli araçların orijinal şarj ekipmanlarının çalınması ya da 3’üncü kişiler tarafından zarara uğratılmasına karşı Aksigorta güvencesi.
Araç
Aracınla yaptığın kazalarda veya çalınma, yolda kalma, doğal felaketler, anahtar çalınması, yanlış yakıt dolumu gibi durumlarda sigortan yanında.
Şoför
Araç kullanırken başına gelebilecek kazalarda karşılaşacağın hasar ve tedavi masrafları, Akkasko kapsamında.
Araçtaki Kişisel Eşyalar
Sadece aracın ve sen değil, eşyan da önemli. Olası riskler yaşandığında araç içindeki kişisel eşyan da koruma altında.
Karşı Araç
Aracınla karşı tarafa vereceğin maddi veya bedeni zararlarda Zorunlu Trafik Sigortası limitleri yetersiz kalırsa oluşacak masrafları da güvence altında.
Teminatlar
Çarpma & Çarpışma
Sigortalının iradesi dışında, sabit ya da hareketli bir cisim tarafından araca çarpılması ya da aracın böyle bir cisme çarpması durumunda oluşacak masrafları karşılar.
Yangın
Aracın kısmen veya tamamen yanması durumunda oluşan hasarları kapsar.
Hırsızlık
Aracın çalınması halinde sigorta sahibine araç rayiç bedeli kadar ödeme yapılır.
İhtiyari Mali Mesuliyet
Üçüncü kişilere verilen maddi ve bedeni zararların trafik sigortası teminatlarını aşan kısmını üstlenir.
Koltuk Ferdi Kaza - Tedavi Masrafları
Yolculuk süresi boyunca yaşanacak her türlü kaza sonucu oluşan vefat, maluliyet ve tedavi masrafları 10.000 TL’ye kadar teminat altındadır.
Hukuksal Koruma
Sigortalının aracıyla dahil olduğu herhangi bir kaza neticesinde yapmak zorunda olduğu hukuki savunma ve dava masraflarını karşılar.
Yol Yardım Hizmetleri
Aracın bozulması, kaza sonucu hareketsiz kalması gibi durumlar ile aracın şarjının bitmesi, lastiğinin patlaması gibi hallerde çekici hizmeti sağlanır.
Mini Onarım
Kasko poliçesi geçerliliği süresince ekstra bedel ödenmeksizin ve hasarsızlık indirimi bozulmaksızın araçtaki ufak hasarların tamir masraflarını karşılar.
Ek Teminatlar
Doğal Afetler
Dolu, sel, deprem, fırtına, yıldırım, su baskını, toprak kayması, yanardağ püskürmesi gibi vakalarda aracın gördüğü zararları kapsar.
Terör
Terör olaylarından dolayı hasar gören aracın tamir masraflarını kapsar.
Kişisel Eşya
Araç park halinde iken veya içinde kimse bulunmadığı sırada araç içerisinde bırakılan kişisel eşyanın çalınması, sigorta kapsamında değerlendirilir. (Ticari mallar, nakit, kıymetli evrak, mücevherat hariç.)
Anahtar Kaybı
Sigortalı aracın anahtarının kaybolması veya çalınması durumunda, aracın sonradan yaşanacak güvenlik sorunu riskine karşı, kilit sisteminin değiştirilmesi, anahtarın kopyalanması veya yeniden kodlanması masrafları teminat altındadır.
Ek Aksesuar
Aracın orijinal parçaları dışında sürücünün yaptırdığı ek aksesuarların zarar görmesi durumunda oluşacak masraf, ek teminat kapsamındadır.
Kemirgen Hayvan Zararları
Kemirgen hayvanların kaportaya girmesi halinde araca verdikleri hasarın maliyeti, ek teminat kapsamındadır.
Anahtar ile Çalınma
Araç anahtarı ile aracın çalınması durumunda bundan doğacak zararlar kapsam dahiline alınır.
Ücretsiz Hizmetler
Yol Yardım
Aracın bozulması veya kaza sonucu hareketsiz kalması durumları ile aracın şarjının bitmesi, lastiğinin patlaması gibi hallerde çekici hizmeti ve araç arızalarında poliçe teminatlarınca tamirci ihtiyaçlarının karşılanması, 7/24 Yol Yardım Hizmeti’nde.
Yedek Araç Hizmeti
Kaza sonrası aracın hareket edemeyecek veya trafik güvenliğini tehdit edecek durumdaysa 1 iş gününden uzun sürecek tamir işlemleri için poliçe şartlarında belirtilen süre ve kapsamda kullanabileceğin yedek aracın hazır.
Mini Onarım Hizmeti
Kasko poliçesi geçerliliği süresince ekstra bedel ödenmeksizin ve hasarsızlık indirimi bozulmaksızın araçtaki ufak hasarların tamir masrafları, Mini Onarım Hizmeti ile karşılanır. Geniş hizmet ağı ve kaliteli servis hizmeti ile küçük çizikler, göçükler, boya tamiri ile iç döşeme, cam ve plastik hasarları, hasarsızlık indirimi etkilenmeden onarılır.
Aksigorta mini onarım hizmeti hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Acil Tıbbi Yardım
Acil müdahalenin gerektiği durumlarda araç içindeki herkes, kara ambulansı ile en yakın sağlık kuruluşuna nakledilir. Üstelik kullanılan ilaç ve malzemeler ücretsiz olarak temin edilir.


Biz Bize Sigorta
Cevizlidere Mah. 1236 Sokak 1/15
Çankaya / Ankara
www.bizbize.com.tr
312 473 21 56

Yorumlar