Sompo Tam Senlik Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Tam Senlik Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sayesinde Sompo Sigorta ve SGK ile anlaşmalı özel hastanelerde ilave ücret vermeden, yüksek standartlı özel sağlık sigortasına sahip olabilirsiniz.
Üstelik kamu üniversite hastanelerindeki öğretim üyeleri muayeneleri için ödeyeceğiniz fark ücretleri de kapsam dahilinde!
Üstelik şimdi, tüm Dünya ile birlikte ülkemizde de ortaya çıkan Koronavirüs salgın hastalığının tedavisinde de (Covid-19) sigortalılarımızın yanındayız.
Tam Senlik Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünümüzde; Dünya Sağlık Örgütü veya Sağlık Bakanlığı tarafından ilan edilen küresel, bölgesel ya da ülke genelindeki salgın hastalıklara ilişkin sağlık giderlerini, hastalıkla ilgili belirti veya şikayetlerin sigorta kapsamına dahil olunduktan 30 gün sonra ortaya çıkmış olması şartıyla poliçe teminatları, limitleri, ödeme yüzdeleri ve uygulama esasları dahilinde karşılanmaktadır. 
Covid 19’da ise, yeni poliçe yaptıran veya başka şirketten geçiş yapan tüm sigortalılarımız bekleme süresi olmaksızın istisnai olarak poliçe kapsamı dahilinde hizmetimizden yararlanabilecek.
Yatarak Tedavi Teminatları
Yatarak tedavi masraflarınız, özel ve genel şartlar çerçevesinde %100 ve limitsiz olarak karşılanır.
* Cerrahi ve dâhili yatışlar,
* Yoğun bakım,
* Kemoterapi,
* Radyoterapi,
* Diyaliz,
* Küçük müdahale,
* Koroner anjiyografi,
* Standart tek kişilik özel oda, yemek ve refakatçi giderleri,
* Fizik tedavi (ameliyat sonrası),
* Evde Bakım (poliçede belirtilen limitler dahilinde),
* Suni Uzuv (poliçede belirtilen limitler dahilinde),
* Yardımcı Tıbbi Malzeme (poliçede belirtilen limitler dahilinde),
Ayakta Tedavi Teminatları
Sigortalı başına yıllık 10 adet başvuru limiti ile geniş teminat kapsamı sunulur.
* Doktor muayene,
* Laboratuvar,
* Radyoloji,
* İleri tanı yöntemleri,
* Fizik tedavi,
Ek Hizmetler
* Sompo Sigorta Sağlık Danışma Hattı 0850 250 0 757,
* Ambulans Koordinasyon Hizmeti,
* Ücretsiz Diş Tedavi Paketi,
* Ücretsiz Check-Up,
Ürün Avantajları
* Tam Senlik Tamamlayıcı Sağlık Sigortası anlaşmalı özel hastanelerde karşılaştığınız yüksek fiyatlara karşı bütçenizi korur. Ayrıca geniş hastane ağı ve yüksek kaliteli imkanlarıyla fark ücreti ödemeden rahatça tedavi ve muayene imkanlarından yararlanmanızı sağlar.
* Tam Senlik Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında dilerseniz Yatarak Tedavi ya da ihtiyacınıza uygun olarak 3, 5, 7, 10 veya 12 adet Ayakta + Yatarak Tedavi paketlerinden birini seçebilirsiniz. Böylelikle ihtiyacınıza uygun teminatlara çok uygun fiyatlarla ulaşabilir ve ailenizi güvence altına alabilirsiniz.
* Sağlık sigortanız ile ilgili tüm destek ihtiyaçlarınızda 0850 250 0757 numaralı Sompo 7/24 Sağlık Danışma Hattı’nı arayabilirsiniz. Üstelik Tam Senlik Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın kapsamıyla ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.
* Sompo Mobilo müşteri uygulaması üzerinden sigorta detaylarını görüntüleyebilir ve poliçe işlemlerinizi takip edebilirsiniz.
* Kamu üniversite hastanelerinde muayene olmanız durumunda, öğretim üyeleri için ödeyeceğiniz fark tutarlarını poliçede belirtilen şartlar çerçevesinde geri ödeme olarak alabilirsiniz.
* Tedavi giderlerinizin karşılanmasına ek olarak, “Hastanede Gündelik Yatış Tazminatı” kapsamında size ödeyeceğimiz nakit para tutarını ihtiyaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz.
* Aile bireylerinizi de aynı poliçe ile sigortalamak istiyorsanız aile indirimi avantajından yararlanabilirsiniz.
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile ilgili olarak detaylı bilgi ve teklif alabilmek için bize ulaşabilirsiniz...

Biz Bize Sigorta
Cevizlidere Mah. Cevizlidere Cad. 25/15
Çankaya / Ankara
www.bizbize.com.tr
312 473 21 56




Yorumlar