ALLIANZ & SHELL AKARYAKIT KAMPANYASI



2 Mayıs – 2 Haziran 2018 tarihleri arasında Allianz Sigorta'nın Shell ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, Allianz’dan blokajlı kredi kartı ödeme işlemi ile yeni bireysel Kasko poliçesi müşterilerimiz, Shell Akaryakıt istasyonlarında geçerli olacak şekilde 50TL’lik akaryakıt almaya hak kazanacaktır.

Müşterilerimiz Allianz’ım uygulaması içerisinde yer alan Kampanyalar kısmına tıkladığında Shell Akaryakıt Kampanyası içerisinde “Kampanya Başvuru” butonuna tıkladıktan sonra ekranda yer alan kampanya kodunu ve Shell akaryakıt istasyonlarından ya da Shell Mobil uygulaması üzerinden üye olabilecekleri Shell ClubSmart Card numarasını 2313’e kısa mesaj ile gönderdikleri takdirde 50 TL değerindeki akaryakıt hak edişleri kampanya sonunda Shell ClubSmart Kartlarına otomatik olarak yüklenecektir, müşterilerimiz kartlara yüklenen akaryakıt hakedişlerini Shell akaryakıt istasyonlarından kullanabileceklerdir.

Müşterilerimiz Allianz’m uygulamasını nasıl indirebilirler?

Allianz’m uygulamasını indirebilmek için aşağıdaki Appstore ve Google Play için aşağıda bulunan linkleri kullanabilirsiniz.

AppStore: https://itunes.apple.com/tr/app/allianz%C4%B1m/id1066403249?l=tr&mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.accenture.oneapp

Müşterilerimiz Shell Smart Card’ı nasıl edinebilirler?

Müşterilerimiz Shell Smart Card edinebilmek için Shell websitesi içerisinde yer alan kayıt formunu doldurarak kolayca hesap oluşturabilir yada Shell akaryakıt istasyonlarından kolayca edinebilirler.

https://www.shellsmart.com/smart/registration/onestep/start.html?site=tr-tr






Kampanya şartlarına ilişkin bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

1. Kampanya 02.05.2018 – 02.06.2018 tarihleri arasında geçerlidir.

2. Kampanya kapsamında, müşterilerimiz, Allianz acentelerinden, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. şubelerinden ve diğer satış kanallarından Yeni Bireysel Kasko Poliçesi (“Poliçe”) alan ve bu poliçe ödemesini Kredi Kartı (Blokajlı) olarak yapan müşteriler kampanyaya katılabileceklerdir.

3. Kampanya kapsamında mail order ile yapılan ödemeler geçerli sayılmayacaktır.

4. Kampanya kapsamında, müşterilerimiz, Allianz acentelerinden, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. şubelerinden ve diğer satış kanallarından Kampanya kapsamında Poliçe alımlarının karşılığında Shell Club Smart kart sahibi Müşteriler’ e anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli olmak üzere KDV dahil 50 TL akaryakıt ya da otogaz hediyesi değerinde 5000 Smart puan hediye verilecektir.

5. Kampanya yalnızca bireysel kasko poliçesi alımları için geçerlidir.

6. Kampanyadan yalnızca sigortalılar faydalanabilir,sigorta ettirenler kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmamaktadır.

7. Müşterilerimizin kampanyadan faydalanabilmeleri için, Allianz acentelerinden, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Şubelerinden ve diğer satış kanallarından Kampanya kapsamında Poliçe alımı gerçekleştikten sonra Allianz’ ım Mobil uygulamasına giriş yaparak kampanyalar sekmesi altında yer alan “Kampanyaya katılın” butonuna tıklayarak alacakları Kampanya Kodu alacaklardır.

8. Müşteriler cep telefonundan “ALLIANZ” yazıp bir boşluk bırakarak Shell Club Smart Kart numaralarını yazıp bir boşluk bırakarak Allianz’ ım Mobil Uygulaması üzerinden aldıkları Kampanya Kodunu tüm operatörler için 2313’e kısa mesajla göndermeleri yada Shell Mobil Uygulaması üzerinden “Haberlerim” sekmesinde yer alan Allianz Kampanyasına girerek “Katılmak için Tıklayın” alanına girdikten sonra Shell Club Smart Kart numaraları ile birlikte Kampanya Katılım Şifresi alanına girmeleri gerekmektedir. (Örnek SMS: ALLIANZ 70044101904997504 DSQTYF) .

9. Kampanyaya katılabilmek için son kısa mesaj gönderim günü 02.06.2018.’dir.

10. Bu Kampanya diğer Shell kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanyaya her kart ve telefon numarası 1 kez katılım gösterebilir.

11. Kampanya süresi dahilinde kazanılan hediye Smart puanlar 06.06.2018 günü yüklenecek olup, 06.07.2018 günü silinecektir.

12. Yüklenen hediye Smart puanlar sadece Club Smart üyesi Shell istasyonlarından akaryakıt veya otogaz alımlarında geçerlidir.

13. Kampanya kapsamında Müşteriler’in akaryakıt/otogaz hediyesinin kullanılabilmesi için Shell Club Smart kartlarının kayıtlı olması zorunludur.

14. Kampanyaya tüm Turk Telekom, Turkcell ve Vodafone hatlarıyla ücretsiz olarak katılım yapılabilecektir.

15. Kampanyaya Shell Taşıt Tanıma Sistemi müşterileri, 18 yaşından küçükler ve ClubSmart Extra Card sahipleri katılamaz.

16. Yakıt hediyesi uygulaması kapsamında Shell ClubSmart başvuru formu genel şartları geçerlidir.

www.bizbize.com.tr

Yorumlar