TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI ÖRNEK TEKLİF

Merhabalar,
Bu yazımızda sizlerle birlikte, örnek bir Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) teklifi üzerinde bilgi paylaşımında bulunmak istiyoruz...
Yakın zamanda ikiz çocukları olan bir anne ve çocuklar için hazırlanan, TSS teklifinde hangi teminatlar bulunmaktadır, teminatların limitleri nelerdir, en önemlisi de ödenmesi gereken prim nedir ?

Tüm bu soru işaretlerini gelin ortadan kaldıralım...

TSS poliçelerinin teminatlarını, genel olarak AYAKTA TEDAVİ ve YATARAK TEDAVİ teminatı olarak iki başlıkta inceleyebiliriz.

1. Ayakta tedavi teminatı:
Rahatsızlığınız nedeni ile doktora müracaat ettiniz, doktor muayenesi, röntgen, kan tahlili, idrar tahlili, MR, tomografi vb tüm işlemler ücretsiz olarak ayakta tedavi teminatınızdan karşılanmaktadır. 
Poliçe dönemi içerisinde 9 veya 10 defa ayakta tedavi hakkınız bulunmaktadır. 
Hastanede kayıt açtırdığınızda aynı rahatsızlığınız nedeni ile ilk 10 gün içerisindeki, kontrol muayenelerinizde ayakta tedavi hakkınızdan tekrar kullanılmayacaktır.

2. Yatarak tedavi teminatı:
Tüm yatarak tedaviler ve ameliyatlar limitsiz ve ücretsiz olarak karşılanmaktadır.

Bu ana teminatlara ilave olarak doğum ve tüp bebek teminatlarını da ilave prim ödeyerek poliçenize dahil ettirebilirsiniz

Aşağıdaki teminat tablosunu incelediğimizde;
Anne ve iki çocuk için hazırlanan tekliflerin primleri yaklaşık olarak 2.500 TL'dir. 
Ailemiz, bu primi ödeyerek, üç kişi için yatarak tedavilerini limitsiz teminatlarla ve ayakta tedavilerini de 10'ar defa özel hastanelerde fark ücreti ödemeden sağlayabilmektedir.

Ayrıca Sompo Japan Sigorta'dan poliçe yaptırılırsa ücretsiz check-up imkanı sağlanmaktadır.


Ayrıntılı bilgi ve poliçe teklifi alabilmek için bize ulaşabilirsiniz:
www.bizbize.com.tr
0 312 473 21 56


Sağlıklı günler dileriz...

Yorumlar