TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI ÖRNEK PRİM TABLOSU

Son yıllarda yoğun talep gören ve sigortalılarımız tarafından memnuniyetle kullanılan, tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz...

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası için ödenmesi gereken prim miktarı hakkında sizi bilgilendireceğine inandığımız, örnek teklif çalışmalarını sizlerle paylaşmak istiyoruz.


Teklif çalışmasını yaptığımız sigortalımız, 19 yaşında, erkek ve Ankara'da ikamet etmektedir.

Dört farklı sigorta şirketinden hazırladığımız teklifleri karşılaştırmak amacı ile hazırladığımız prim tablosu aşağıda yer almaktadır.


Bu tabloyu incelediğimizde;
Sigortalımız, sadece yatarak tedavi teminatlı bir poliçe isterse, ödemesi gereken yıllık prim miktarı, Ak Sigorta'da sadece 271 TL'dir.
Bu poliçe ile tüm yatarak uygulanan tedaviler ve belirli şartlara bağlı olarak ameliyatlar, ücretsiz olarak anlaşmalı hastanelerde karşılanabilir.

Sigortalımız, yatarak tedavi ve ayakta tedavi teminatını beraber almak isterse, ödemesi gereken yıllık prim miktarı, Ak Sigorta'da 778 TL'dir.
Ayakta tedavi teminatı kapsamında yılda 9 veya 10 defa doktor muayenesi ve bu muayeneler sırasında istenen tüm tahlil ve tetkikler, SGK kapsamına olması şartı ile karşılanmaktadır.

Tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında ayrıntılı ve size özel teklif alabilmek için;

Biz Bize Sigorta
Cevizlidere Mah. Cevizlidere Cad 25/15
Çankaya / Ankara
www.bizbize.com.tr

312 473 21 56







Yorumlar