TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI

Tamamlayıcı Sağlığa İlgi Büyük

Tamamlayıcı sağlık sigortası prim üretimi 2016 yılında yüzde 183,7 artarak 206,1 milyon liraya yükseldi...

Sigorta sektörünün prim üretiminde önde gelen branşları arasında yer alan sağlık sigortalarında tamamlayıcı sağlık ürünlerine ilgi her geçen gün hızla artıyor. 

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) verilerine göre, 2016 yılında sağlık sigortası branşında toplam prim üretimi 2015 yılına göre yüzde 23,1 artarak 4,1 milyar liraya ulaştı.

Söz konusu branşın içinde yer alan “tamamlayıcı sağlık” sigortası prim üretimi ise güçlü bir performans gösterdi ve üretim yüzde 183,7 artarak 206,1 milyon liraya yükseldi. Sağlık branşının alt branşları içinde “sağlık” yüzde 19,8 artarak 3,7 milyar lira, “acil sağlık” yüzde 22,7 artarak 49,2 milyon lira, “yabancılar için sağlık” yüzde 13 artışla 149 milyon liraya yükseldi. Seyahat sağlıkta prim üretimi de yüzde 22,5 yükselerek 84,3 milyon lira oldu.


27 Nisan 2017

http://www.sigortagundem.com/haber/tamamlayici-sagliga-ilgi-buyuk/1188759#ixzz4fOVsf0G9

Anadolu Sigorta & Tamamlayıcı Sağlık Sigortası...

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, özel hastanelerdeki tedavi giderlerinin, SGK’nın karşılamadığı (FARK) kısımını, ödeyerek tedavi giderlerinizi tamamlayan bir sigorta ürünüdür...




Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında; sigortalılarımızın, sigorta başlangıç tarihinden sonra ortaya çıkan hastalıklarına ait;

Muayene,
Tetkik,
Tedavi Giderlerini, poliçede belirtilen teminatların kapsamı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) geri ödeme kuralları ve Özel Şartlar dahilinde karşılar. 

Genel Sağlık Sigortası hak sahibi olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Genel Sağlık Sigortası hak sahibi olan yabancı uyruklu kişiler bu poliçe kapsamında sigortalanabilir. 

Anadolu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünümüzde iki farklı plan söz konusudur: 

1. Yatışlı Plan 
2. Yatışlı ve Yatışsız Plan 



Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda Bir İlk: Tüp Bebek Teminatı! 

İsteğe bağlı olarak ek bir prim ödeyerek poliçesine tüp bebek teminatını ekleyen sigortalılarımızın tedavi giderlerini, bekleme süresi olmadan, SGK’nın ödeme şartları doğrultusunda karşılıyoruz. 1 yıllık poliçe süresi boyunca geçerlidir. 

Ayrıca Tamamlayıcı sağlık sigortalılarımız, poliçelerde belirtilen "Acil Durumlarda", Medline'ın 7 gün 24 saat hizmet verdiği İstanbul'daki alarm merkezini 0850 744 03 03 telefon numarasından arayarak, ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti alabilecekler ve bir doktor eşliğinde kara ambulansı hizmetinden yararlanabileceklerdir. 

Sünnet İle İlgili Giderler:
Sigortalının sünnet giderlerinin karşılanması için; Bireysel Anadolu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kapsamında kesintisiz en az 1 yıl sigortalılık süresinin olması ve poliçesinin yenilenmiş olması şartı aranmaktadır.

Sünnet giderlerinin karşılandığı kurumlar web sayfamızın anlaşmalı kurumlar linkinde yer almaktadır.
Sünnet ile ilgili giderler, Medical Park İzmir Hastanesi dışında yer alan tüm anlaşmalı (Tamamlayıcı Sağlık Sigortası) kurumlarımızda karşılanmaktadır.


Anlaşmalı Sağlık Kurumlarımızın güncel listesine:
http://www.anadolusigorta.com.tr/tr/tamamlayici-saglik-sigortasi-anlasmali-saglik-kurumu-bul bağlantısından ulaşılabilir. 

Ürün hakkında ayrıntılı bilgi alabilmek için;
www. bizbize.com.tr/urunler/anadolu-tamamlayici-saglik-sigortasi_292.html

* Sadece SGK tarafından karşılanacak tedavi masraflarının yasal çerçeve içerisinde sigortalının ödemesi gereken fark kısmı, özel şartlar dahilinde ve bu poliçe kapsamında %100 ve limitsiz olarak karşılanacaktır 
** Anadolu Sigorta süre ve koşullar konusunda önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. 

Yorumlar