AXA DİJİTAL SAĞLIK SİGORTASI

AXA Dijital Sağlık Sigortası

AXA Dijital Sağlık Sigortası ile ayakta tedavileriniz için kapsamlı dijital muayenenizi Amerikan Hastanesi ve Koç Üniversitesi Hastanesi doktorları ile dilediğiniz yerde gerçekleştirebilir, yatarak tedavileriniz için tüm anlaşmalı özel hastanelerimizden limitsiz yararlanabilirsiniz.

AXA Dijital Sağlık Sigortası Nedir?

Dijital Sağlık Sigortası, AXA Sigorta'nın Türkiye'de bir ilk olarak müşterilerinin hizmetine sunduğu yepyeni bir sağlık sigortası ürünüdür.

AXA Dijital Sağlık Sigortasıyla yatarak tedavilerinizi AXA Sigorta’nın anlaşmalı olduğu tüm özel sağlık sigortası kapsamındaki sağlık kurumlarında, ayakta tedavilerinizi ise size poliçenizin yanında sunulan dijital muayene cihazı ile dilediğiniz yerden Amerikan Hastanesi ve Koç Üniversitesi hastanesi doktorlarıyla online görüşerek yaptırabilirsiniz.

Ayrıca dijital doktor muayenesi sonrası ilaç ve laboratuvar hizmetleri de AXA Dijital Sağlık Sigortasıyla teminat altında!

Dijital Sağlık Sigortasından Kimler Yararlanabilir?

AXA Dijital Sağlık Sigortası ürününü ilk kez alacak kişilerin 17 yaşından büyük ve 60 yaşından küçük olmaları gerekmektedir.

15 günlükten büyük ve 18 yaşından küçük çocuklar aile poliçesi kapsamında sigortalanabilirler.

Üstelik sizlerin sağlığı kadar sevdiklerinizin de sağlığını önemsiyor, sigortalı olmayan yakınlarınızdan 4 kişiye kadar aile hekimliğinden sınırsız dijital muayene olanağı sunuyoruz.

Sağlıklı günler dileriz.

 


Yorumlar