ANADOLU BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI

Birleşik Kasko Sigortası ile aracınız için ihtiyaç duyabileceğiniz tüm teminatlarla tam güvenceye sahip olun.
Birleşik Kasko Sigortası ile araba sürme keyfiniz güvencesiz kalmasın.
Aracınızın çalınması, yanması, hasara uğraması ve daha birçok riske karşı kapsamlı güvence Birleşik Kasko Sigortası’nda.
Neden Kasko Sigortası Yaptırmalıyım?
Zorunlu Trafik Sigortası aracınızla karşı tarafa verebileceğiniz zararlarda sorumluluklarınız için teminat sağlarken, Kasko Sigortası kendi aracınızı güvence altına almanızı sağlar. Bu durum Kasko ile Trafik Sigortaları arasındaki en önemli farktır.
Kasko Sigortası aracınız ile karşı tarafa verebileceğiniz maddi ve bedeni zararlarda trafik sigortasının yetersiz kalması durumunda karşılamanız gereken masraflar için "sınırsız" teminata sahip olma olanağı sağlar. Hem aracınızı hem de bütçenizi güvence altına almış olursunuz.
Aracınızın çalınması, yanması ya da hasara uğraması gibi risklere karşı standart teminatların yanı sıra, ihtiyacınıza ve bütçenize uygun ek teminatlarla kasko sigortanızın kapsamını genişletebilirsiniz.
Üstelik Anadolu Sigorta’dan yaptırdığınız Birleşik Kasko Sigortası kapsamında; hasarsızlık indirimi koruma ve cam hasarı koruma ek teminatlarından Mini Onarım Hizmeti’ne, çok sayıda anlaşmalı servis istasyonu seçeneğinden 7 gün/24 saat hizmet sağlayan hayatınızı kolaylaştıracak asistans yardımlarına kadar size özel birçok ayrıcalığa sahip olursunuz.

Size Özel Hizmetler
Yaygın “Anlaşmalı Servis İstasyon Ağı”
Aracınız kaza sonucu hasar görürse, yurt çapına yayılmış olan anlaşmalı servis istasyonlarımızdan dilediğinize aracınızı götürebilirsiniz.
Anadolu Hizmet Kasko
7 gün 24 saat nerede olursanız olun, herhangi bir kaza veya arıza durumunda 0850 724 0850 numaralı Anadolu Sigorta Müşteri İletişim Merkezimizi arayarak veya Sigortam Cepte uygulamamız üzerinden yolda kalan aracınızın tamirciye götürülmesi, ikamet yerine nakli, yolda onarım gibi benzersiz birçok hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.
Ayrıca hususi otomobilinizde kaza sonucunda meydana gelen hasarlar için serviste onarım ihtiyacı oluştuğu durumlarda, pert ve hırsızlık dahil, 15 / 30 güne kadar ikame araç teminatı verilmektedir.
Kapıdan Oto Servis Hizmeti
Hasarlı aracınızı İstanbul ili içerisinde dilediğiniz adresten vale ile teslim alıp anlaşmalı servislerimize götürüyoruz, onarılmasını sağlayıp size geri teslim ediyoruz.
0850 724 0850 numaralı Anadolu Sigorta Müşteri İletişim Merkezimizi arayarak, Sigortam Cepte ya da anadolusigorta.com.tr üzerinden gerekli bilgileri doldurarak randevu oluşturabilirsiniz.
Anadolu Mini Onarım
Aracınızda oluşan küçük çaplı hasarlar ücretsiz olarak ve hasarsızlık indiriminiz etkilenmeden onarılır.
Tam Bakım Teminatı
Kasko poliçenize ek primle Tam Bakım Teminatı ekleyerek, boya yüzeyi temizleme ve parlatma, araç check-up ve ekspres motor temizleme hizmetlerinden poliçeniz süresince 1 defa ücretsiz yararlanabilirsiniz.
Ferdi Kaza Teminatı
Poliçenize Ferdi Kaza teminatı ekleyerek kaza sonucu yaşam kaybı ve sürekli sakatlık risklerine karşı yüksek teminat limitleriyle güvenceye sahip olabilirsiniz.
Hukuksal Koruma
Aracınızla dahil olduğunuz herhangi bir kaza sonucunda hukuki savunma ve dava masraflarınız için teminat sağlanır.
Hasarsızlık İndirimi Koruma
Hasarsızlık indirimi koruma teminatımız kapsamında hasarsızlık indiriminiz tek hasarda etkilenmez.
Cam Hasarı Koruma
Cam tamirleri hasarsızlık indiriminizi etkilemez.
Eskisi Yerine Yenisi
Anadolu Sigorta'dan kasko sigortası yaptıracağınız ilk tescili sizin adınıza yapılmış son model sıfır aracınız, sigorta süresinin ilk bir yıllık süresi içerisinde çalınır ya da pert olursa aynı marka/model/model yılında aracın anahtar teslim sıfır km satış fiyatı üzerinden kaybınız karşılanır.

Güvenli sürüşler dileriz...

Biz Bize Sigorta
Cevizlidere Mah. 1236 Sokak 1/15
Çankaya / Ankara
www.bizbize.com.tr
312 473 21 56








Yorumlar