Yurt Dışı Seyahat Sigortası

Anadolu Sigorta Yurt Dışı Seyahat Sigortası ile 30.000 Euro’luk sağlık teminatlarına ek olarak; bagajların kaybolması, zarar görmesi, çalınması veya gecikmesi gibi seyahatiniz esnasında karşılaşabileceğiniz pek çok aksiliğe karşı da güvenceye sahip olabilirsiniz.



Yurt Dışı Seyahat Sigortası Türk vatandaşlarına vize uygulayan ülkeler tarafından, vize başvuruları ile beraber zorunlu talep edilmektedir.

Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası ile tatil sırasında karşılaşabileceğiniz risklerin yanı sıra, tur ile yapılan tatilin iptal olması, aile üyelerinden birinin vefatı veya evde meydana gelen hasar nedeniyle yolculuğun durdurulması gibi beklenmedik durumlar karşısında da sizi koruyoruz.


Poliçenize kayak teminatı ekleyerek kayak ve snowboard sırasındaki yaralanmalara ve kayak, snowboard ekipmanlarınızın seyahat esnasında kaybolması, zarar görmesi, çalınması gibi risklere karşı güvenceye sahip olabilirsiniz.

Covid-19 Teminatı

Covid-19 teminatını ek primle poliçenize dahil ederek Yaralanma veya Hastalık Nedeniyle Yurt Dışında Tıbbi Tedavi Teminatı dahilinde yurt dışı seyahatiniz boyunca güvenceye sahip olabilirsiniz.

Biz Bize Sigorta
Cevizlidere Mah. Cevizlidere Cad 25/15
Çankaya / Ankara
www.bizbize.com.tr
312 473 21 56


  

Yorumlar