ANADOLU KASKO TAM BAKIM HİZMETİ

Kasko Tam Bakım Paketi, bu teminatın verildiği kasko poliçesi kapsamındaki sigortalı araçlarda poliçenin başlangıç tarihinden itibaren oluşabilecek bakım paketi hizmetleri Auto King Merkezlerinde bedelsiz olarak giderilmesi hizmetidir.

“Anadolu Bakım Paketi” hizmeti kapsamında Auto King tarafından verilecek servis hizmetleri:
• Boya Yüzeyi Temizleme ve Parlatma Hizmeti,
• Check-Up Hizmeti,
• Ekspres Motor Temizleme Hizmeti,

Bu hizmet kapsamına giren hasarlar için 0850 724 0850 numaralı Anadolu Sigorta çağrı merkezini arayarak randevu almanız ve üzerinde Kasko Tam Bakım hizmetinden yararlanabileceğinizi belirten ifadenin yer aldığı kasko poliçenizi göstermeniz yeterli olacaktır.


Anadolu Bakım Paketi
Boya Yüzeyi Temizleme ve Parlatma Hizmeti, poliçe süresince bir defaya mahsus olmak üzere, aşağıda detayları belirtilmiş olan işlemlerin bedelsiz giderilmesi hizmetidir.

Ekspres İç Temizlik
Hizmet kapsamında vakumlu süpürme makinesi ile iç temizlik, anti bakteriyel temizlik ürünleri ile iç aksamların hızlı bir şekilde temizliği yapılır. Aracınızın tüm paspasları dışarıya alınır ve iyice temizlenir. Sonrasında aracınızın içindeki tüm toz ve pislikleri güçlü bir makine ile temizlenir.
Koltuk ve döşemeleriniz özenle nemli mikro fiber bez ile bastırmadan temizlenir.
Aracın iç plastik aksamları ve torpidosu vinil mat süt ve plastik yenileyici ile temizlenir.
Aracın deri döşemeleri deri losyonu ile temizlenir ve koruma altına alınır.

Kaporta Dış Boya Parlatma
Kaporta yüzeyine yapışan ve su ile gitmeyen reçine, zift ve katran gibi inatçı kir ve lekeler zift, katran ve reçine sökücü ürünler ile yüzeyden temizlenir. Aracın dış temizliği bittikten sonra boya yüzeyi Boya Mükemmelleştirme ürünü ile koruma cilası uygulanarak boya yüzeyi göz kamaştırıcı bir parlaklığa kavuşturulur ve yüzeyi koruma altına alınır.

Jant Temizliği
Jantlar, fren balata tozları, yağ lekeleri ve yol atıklarından dolayı kirlenir ve uzun süre temizlenmediği zaman yüzeylerinin temizlenmesi zorlaşır. 
Jant yüzeyi üzerindeki kirler jant temizleme malzemeleri ile temizlenir. Jant temizleme kimyasalı birleşiminde bulunan cila sayesinde metalin matlaşmasını da önler.

Lastik Temizliği
Lastik yüzeyinin bakımını yaparak yüzeyin parlamasını sağlar.

Check Up Hizmeti
77 nokta Check Up Hizmeti kapsamında; Check Up Formu’na göre aracın kontrol işlemleri yapılır. Yapılan kontrollerde; sistemsel arıza sorgulama, araç sıvıları, fren sistemi, akü, kayışlar, lastik ve jantlar, motor ve alt takım, aydınlatma unsurları, genel ve avadanlık kontrolleri gözle ve elle yapılarak Check Up Formu üzerinde kayıt altına alınır.

Ekspres Motor Temizleme Hizmeti
Araç motor kaputu altındaki motor ve aksamları özel kimyasal maddelerle yağdan ve kirden arındırılarak temizlenir.
Motor ve aksamları dış etkilere ve kire karşı özel koruyucu bir madde ile kaplanır.
Lekeli koltuk, kapı veya tavan döşemelerine Auto King Leke Çıkarma solüsyonları dışında herhangi bir kimyasal bileşen uygulanmamalıdır. Eğer herhangi bir başka kimyasal lekeli bölge üzerinde uygulanırsa, Auto King Leke Çıkarma Teknikleri leke çıkarmada başarılı bir sonuç elde edemez.
Ayrıca en iyi leke çıkarma sonucunu elde etmek için döşemedeki lekeye en kısa sürede Auto King Leke Çıkarma Teknikleri uygulanarak müdahale edilmelidir.

Biz Bize Sigorta
Cevizlidere Mah. Cevizlidere Cad 25/15
Çankaya / Ankara
www.bizbize.com.tr

312 473 21 56







Yorumlar