YENİ DEĞER TEMİNATI & AK KASKO

Merhabalar,
Yepyeni bir araç satın aldınız, hayırlı olsun...
Ama aklınızda sorular. "Aracım çalınırsa veya tam hasara uğrarsa, aynı aracı alabilir miyim?" Bu tür tatsız soruları ortadan kaldıracak en önemli teminatlardan birisi Aksigorta kasko poliçesinde yer alan yeni değer teminatı.


YENİ DEĞER TEMİNATI
Sıfır km (0 veya 1 yaş araçların birinci el ve 0 km olması) ve maliki değişmemiş (ilk sahibi) olan aracın, poliçe süresi (maksimum 12 ay) içinde tam hasara (yanması, çalınması ve pert olması) uğraması durumunda, aracın marka, model, tip ve aksesuar özellikleri esas alınarak hasar tarihindeki anahtar teslim satış fiyatı üzerinden tazminat ödenir. 
Ancak ödenecek tazminat her halde aracın fatura bedelinin %15 fazlası ile sınırlıdır. 
Teminat hükümlerinin uygulanabilmesi için sıfır km. aracın trafik tescil tarihi ile sigorta poliçesi tanzim tarihi arasındaki sürenin 30. günü (30.gün dahil) aşmaması gereklidir. 
Bu teminat binek otomobil, minibüs ve kamyonetler için geçerli olup, diğer tüm kullanım tarzlarında, günlük ve/veya uzun süreli kiraya verilen her türlü araçlar ile taksi/dolmuş ve sürücü kurslarında kullanılan araçlar bu teminatın kapsamı dışındadır.

Biz Bize Sigorta
Cevizlidere Mah. Cevizlidere Cad 25/15
Çankaya / Ankara
www.bizbize.com.tr
312 473 21 56





Yorumlar