ARTI TEMİNAT & SOMPO JAPAN SİGORTA


SOMPO JAPAN SİGORTA & KASKO

ARTI TEMİNAT NEDİR ?
Artı teminat, Sompo Japan Sigorta kasko ürünlerine üç farklı plan dahilinde eklenebilen, sigortalılarımıza ayrıcalıklı teminat ve hizmetler sunmamızı sağlayan ek teminat paketidir.
Artı Teminat planlarından birini poliçeye ekleyerek, müşterilerimize sunulan birçok avantajlı hizmet ve teminatlardan birisi olan:

Anahtarla Çalınma Hasarlarında Muafiyet Uygulanmaması teminatı nedir ?
Artı Teminat Planı ile aracınız, anahtar ile çalınması veya çalınmaya teşebbüsünden doğabilecek tüm hasarlara karşı koruma altındadır. Standart kasko poliçelerimizde anahtar ile araç çalınması hasarları kapsamında uygulanan muafiyetler ve teminat dışı tutulduğu özellikle belirtilen durumlar Artı Teminat Planı ile poliçe kapsamı altına alınmıştır. Örneğin; Aracınızın üzerinde unuttuğunuz anahtar sebebiyle aracınızın çalınması Artı Teminat Planı ile teminat kapsamına alınmaktadır.

Hırsızlığa karşı değişik tedbirler alabilirsiniz ama riskinizi, sigorta şirketine devretmeniz de akıllıca bir çözüm olabilir....

“Anahtarla Çalınma Hasarlarında Muafiyet Uygulanmaması”

Kasko poliçesinde nasıl yer alır ve ne anlama gelir? Sorusuna açıklama getirmek için poliçe sayfasının görüntüsünü sizlerle paylaşıyoruz.


Çok önemli olan bu teminatı poliçenize ekletmemek, büyük bir eksiklik olabilir.

Kazasız günler dileriz.

Biz Bize Sigorta
Cevizlidere Mah. Cevizlidere Cad 25/15
Çankaya / Ankara
www.bizbize.com.tr
312 473 21 56


Yorumlar